Team Building mladih

Tim Building Mladih ©

Daje izvanredne rezultate u samopouzdanju, disciplini i lideršipu

Aktivnosti i programi za izgradnju timskog duha mladih su posebno osmišljeni kako bi potaknuli razvoj ključnih vještina poput timskog rada, vođenja, komunikacije i rješavanja problema među mladim osobama. Ove uzbudljive aktivnosti dolaze u raznim oblicima, od uzbudljivih vanjskih avantura do zanimljivih unutarnjih igara i izazova, čime učenje postaje zabavno i interaktivno iskustvo. Obično se provode u obrazovnim ustanovama, ljetnim kampovima i drugim organizacijama usmjerenim na mlade.

Sudjelovanjem u timskim aktivnostima, mladi sudionici uče važnost suradnje i kooperacije, dok istovremeno razvijaju svoje individualne sposobnosti. Naš pristup ima za cilj iskoristiti inherentne principe prirodnih timskih dinamika, djelujući kao facilitatori za pojavu ovih primitivnih instinkata. Potičemo naše studente da usvoje mentalni sklop "Ako želim, mogu," predstavljajući ga kao igru preživljavanja u kojoj je jedini cilj kultiviranje dubokog razumijevanja da ljudski potencijal ne poznaje granice. Svaki korak ovog transformacijskog putovanja pažljivo je osmišljen, osiguravajući ravnotežu između strukture i ključa za otključavanje neograničenog osobnog rasta: kreativnosti.

Kako biste saznali više o našem projektu i nevjerojatnim prilikama koje nudi, posjetite i našu web stranicu na www.bosonogi.com. Pridružite nam se na ovoj izvanrednoj avanturi, gdje mladi umovi napreduju i otkrivaju svoj pravi potencijal.

KADA

GDJE

ŠTO

Psihologija preživljavanja, moderni i primitivni načini paljenja vatre, izbor i izgradnja skloništa, pronalaženje i filtriranje vode, lov putem zamki, uporaba noža i alata, navigacija i orijentacija, praćenje i identifikacija životinja, metode signalizacije, prva pomoć za hipotermiju, kompleti za preživljavanje, sakupljanje biljaka su neka od znanja koja se usvajaju tijekom ovog tečaja.Za više detalja o ovom tečaju kao što su cijena, datumi, rezervacije i kako dobiti obvezni popis opreme, kontaktirajte nas putem e-pošte na info@extremesurvive.com.